نمایشگاه دستاوردهای علمی 1403-1402

با حضور پرشور و صمیمی خانواده‌ها و بچه‌ها هشتمین نمایشگاه دستاوردهای علمی دانش‌آموزان دبستان مهر دکتر شاکری با ارائه جدیدترین اختراعات، اکتشافات و ابداعات علمی دانش‌آموزان هشت اسفند ۱۴۰۲ در محل دبستان واقع در خیابان شریعتی، کوچه شواری، پلاک ۲۲ برگزار شد.
در این مراسم دکتر مهدی شاکری با تشکر از خانواده‌ها و کادر علمی مدرسه به ارزش ایران‌دوستی و دانش‌پژوهی تاکید کرد و فعالیت‌های علمی دانش‌آموزان را در این راستا مهم و آینده‌‌ساز دانست.

در ادامه مهندس ایرج حسابی رئیس هیئت امنا بنیاد پرفسور حسابی با اظهار خوشوقتی از شرکت در این مراسم بیان کرد که سطح علمی بچه‌ها آنقدر بالاست که من تصور کردم در دانشگاه هستم و این نتیجه همکاری و همراهی و همدلی معلمان و دانش‌آموزان دبستان مهر دکتر شاکری است.

نمایشگاه دستاوردهای علمی تیزهوشان

نمایشگاه دستاوردهای علمی 1402

گلدان هوشمند، دزدگیر پیشرفته و حساس، آرام‌بخش گیاهی، توربین بادی، برج تولید انرژی و دهها پروژه دیگر حاصل کار و تلاش این دانش‌آموزان دانا و توانا بود که با زبان فارسی و انگلیسی دستاوردهای خود را به بازدیدکنندگان توضیح دادند.