امکانات آموزشی مرکز تخصصی مهر دکتر شاکری

فضایی شاد و نشاط آور، متتاسب با روحیه کودکان ( چمن مصنوعی، آب نما و ...)

از نگاه دانش آموزان
مدرسه برای دانش آموزان به عنوان محلی برای یادگیری، رشد و توسعه اجتماعی بسیار اهمیت دارد. این امکان فراهم می‌کند که دانش آموزان مهارت‌ها و دانش خود را گسترش داده و با دوستان و معلمان ارتباط برقرار کنند. مدرسه محیطی فراهم می‌کند که دانش آموزان بتوانند از تجربیات یکدیگر یاد بگیرند و با همکلاسی‌هایشان همکاری کنند. این مکان برای شکوفایی هوش و استعدادهای شخصی هر دانش آموز کلیدی است.

کارگاه موسیقی
آموزش موسیقی به کودکان بسیار اهمیت دارد!

آنها را در ارتباط بینایی و حرکتی کمک می‌کند و همچنین به تقویت حافظه، تمرکز و خلاقیت آنان کمک می‌کند. آموزش موسیقی به کودکان کمک می‌کند تا احساسات خود را بیان کنند و اعتماد به نفسشان را بالا ببرند. همچنین کمک می‌کند تا به برقراری ارتباط با دیگران و ایجاد هماهنگی و همکاری بیشتر برسند. به طور کلی، آموزش موسیقی به کودکان به آنها کمک می‌کند تا به صورت جامعه‌پذیرتر و هموارتری بزرگ شوند.

شادی و نشاط
شادی و نشاط یکی از معیار های مهم در سنجش سلامتی کودکان است. امروزه تحقیقات زیادی درباره ی اثرات و ارتباط دوره ی کودکی با بزرگسالی صورت گرفته است. چنانچه روشن شده بسیاری از رفتارها و واکنش های فردی در بزرگسالی برگردانی از رفتار های کودکی آن هاست. بی علت نیست که روانشناسان به کودک لقب پدر داده اند!. به این خاطر نقش و اهمیت شادی و نشاط کودکی را در ایجاد شخصیت سالم و سلامت در بزرگسالی، نباید از نظر دور داشت.

بازی
 بازی و سرگرمی یکی از با اهمیت ترین عوامل نشاط و شادی در بچه هاست. جست و خیز های فیزیکی، فعالیت های دستی، تمرکز های هدفدار، ارتباط کلامی و تهییج های فکری، مواردی هستند که معمولا در بازی و سرگرمی های کودکانه همراه با شادی و نشاط دیده می شود. ضمن این که ارتباط جمعی و در کنار هم بودن بچه ها، به منظور کار گروهی نیز از میزایای دیگر بازی ها هستند.

سالن نجوم، مجهز به تلسکوپ و آسمان نما – فیلم و نمایش

نجوم کودکان
شاید در نگاه اول، آموزش علم به کودکان کاری ساده به نظر برسد اما از نگاه متخصصان آموزش چنین نیست. آموزش مفاهیم علمی به کودکان با زبانی ساده و قابل فهم، به گونه‌ای که گمراه کننده نباشد و باعث رشد خلاقیت و بینش علمی شود، کاری بسیار حساس و تخصصی است.
وقتی موضوعات علمی را برای کودکان توضیح می‌دهیم باید یادمان باشد بسیاری از مفاهیمی که برای ما بدیهی هستند برای آن‌ها قابل درک نیست و با واژه‌های تخصصی علمی نیز آشنایی ندارند. ساده‌سازی مفاهیم و پدیده‌های پیچیده‌ی علمی با استفاده از مثال‌های عینی دنیای پیرامون، یکی از روش‌های خوب آموزش علم به کودکان است.

آزمایشگاه علوم تجربی، مجهز و پیشرفته متناسب با نیاز نوآموزان

نگاهی به اهمیت علوم تجربی
علوم به کودکان کمک می کند تا بتوانند بهتردرک کنند. وقتی بچه ها درباره دنیای پیرامونشان کشف میکنند و یاد می گیرند، در حقیقت آنها درک بهتری را از وابستگی زندگی خود با محیط به دست می آورند؛ علوم، قدرت تفکر انتقادی را در بچه ها بالا می برد. کودک با سوال پرسیدن در مورد اشیا و توجه به دیدگاههای جدید، مانند یک دانشمند کوچک است که می تواند مهارتهای تفکری مستقل را به دست آورد و تبدیل به مصرف کننده ای دانا ، عاقل و شهروندی که می تواند تصمیم های آگاهانه بگیرد، نماید

خلاقیت
 خلاقیت یکی از شگفت انگیزترین ویژگیهایی است که ما به عنوان یک شخصیت انسانی آن را تعریف می کنیم. این ویژگی، نه تنها برای افراد با استعداد قابل دسترس است بلکه برای همه افراد می تواند مورد استفاده قرار گیرد. یک عمل خلاق، اگر چه ممکن است منحصر به فرد نباشد ولی برای شخصی که می خواهد انجام دهد، تازه و نو می باشد. در حقیقت ابتکار شخصی، شکلی از خلاقیت است که باعث لذت بردن فرد از ارائه ی یک ایده نو و ساختن چیزهای جدید می شود.

کارگاه هوش و خلاقیت

پرورش کودک خلاق
مغزآدمی تشنه یادگیری و جستجوگری است و وجود یک شرایط محیطی مناسب به همراه یک معلم پرانگیزش می تواند هدایت گر انسان به سوی خلاقیت و نوآوری باشد

خلاقیت

کارگاه رباتیک

اهمیت آموزش رباتیک
جنبش ساختن چیزها از برنامه نویسی تا انیمیشن سازی، خیاطی و خیلی چیزهای دیگر بین کودک و بزرگسال روز به روز در جهان محبوبیت بیشتری پیدا می‌کند.فرهنگ ساختن سعی در نهادینه کردن این طرز فکر دارد که “خودت انجام بده” از الکترونیک و برق تا اشیای فیزیکی شامل هست.اگر می‌خواهیم کشوری پیشرفته با کودکانی خلاق داشته باشیم، باید بچه‌ها را به سمت ساختن به جای مصرف کننده بودن تشویق کنیم.

تفکر خلاق
 یکی از توانمندی های مهم انسان ها، قدرت تفکر خلاق است که بسیار متاثر از دوره ی کودکی است. چنانچه میزان برانگیختگی آن در میزان بروز خلاقیت و قدرت تفکر و اندیشه در بزرگسالی تاثیر بسیار زیادی دارد. بدین خاطر اهمیت حفظ روحیه شاد و پرنشاط در بچه ها را هرگز نباید از نظر دور داشت. چرا که میزان تفکر خلاق، رابطه ای مستقیم با شور و نشاط دوره ی کودکی دارد

کافه کتاب

سالن غذاخوری کافه کتاب